Kaip prižiūrėti kūno odą, kad nekamuotų celiulitas?

Visos norime būti gražios, sveikos ir dailių formų, tačiau norai ne visuomet dera su realybe, ypač tuomet, kai nesusilaikome ir vakarais smaguriaujame ir valgome šokoladą ar tortą, o pusryčiams ar pietums, vietoj pilnaverčio maisto renkamės, bandelę, sūrelį, šokoladuką ir kolos buteliuką. Mūsų „ko nors skanaus“ troškimas tokiose situacijose būna patenkintas, o smegenys dėkoja, tačiau kūnas – ne. Tuomet kūno apimtys didėja, o ant šlaunų, pilvo ar juosmens ima formuotis celiulitas, kuris grožio ar pasitikėjimo savimi tikrai neprideda. Tad ką daryti?
Jei norite išlaikyti dailias kūno formas ir lygią bei sveiką, celiulito nepažeistą kūno odą, pirmiausia reikėtų rinktis sveiką ir subalansuotą maistą, kuris suteiktų visas reikalingas mūsų organizmui medžiagas, o kūnas „ko nors skanaus“ reikalautų vis rečiau.

celiulitas

Taip pat, norint išlaikyti sveiką ir gražią kūno odą, reikėtų gerti daug vandens, taip pat nepamiršti ir žalios arbatos, kuri skatina medžiagų apykaitą bei šalina iš organizmo šlakus ir toksinus. Svarbu oda rūpintis ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės. Tam puikiai tik namų gamybos kremai, šveitikliai ir kaukės. Kaip pavyzdį galime pateikti jūros druskos ir grietinės šveitiklį:
jo pasigaminimui Jums reikės jūros arba įprastos joduotos druskos ir grietinės. Viską sumaišykite ir išsimaudę visą kūną ištepkite savo pagaminta mase, įmasažuokite ją į kūną, leiskite įsigerti. Didžiausią dėmesį skirkite probleminėms vietoms – juosmeniui, pilvui, šlaunims, sėdmenims. Po 5-10 min. viską nuplaukite. Jei norite ilgalaikio efekto, nepatingėkite tokią procedūrą atlikti po kiekvienų maudynių.
Jei Jūsų oda jautri, vietoj druskos ir grietinės šveitiklio, galite rinktis jūros dumblių kremus arba procedūras su šiomis medžiagomis. Rankomis atliekamas limfodrenažinis masažas paspartins mikrocirkuliaciją bei medžiagų apykaitą, tad, jei turite galimybę būtinai atlikite ir šią procedūrą.
Norėdamos išlaikyti lygią ir stangrią kūno odą, taip pat turėtumėte nepamiršti ir sporto. Kompleksiškai sportą jungiant su įvairiomis kūno procedūromis pasieksite optimaliausių rezultatų.

manopomegiai.lt manotechnika.lt manotransportas.lt manovisuomene.lt pasauliomaistas.lt tiktarpmusu.lt tarpmusu.lt vaikas123.lt manobustas.net manomedicina.lt manokompasas.lt manoerotika.lt manomenas.lt manomarketingas.lt manomenas.lt manomokslas.lt manoprekes.lt manosalis.lt manosportas.info manostatyba.info manoit.lt manoverslas.info mada123.lt spalvotaistorija.lt itbaze.lt justnet.lt tnews.lt cvpavyzdys.com kamtoreikia.lt weboaze.lt epbaze.lt toplaisvalaikis.lt seopaslaugosverslui.lt kasyraseo.info seosmegenis.lt interestingspace.com eksportuoju.lt
Scroll to Top