itvaras riesui

Instrukcija, kaip plauti riešo įtvarą

Riešo įtvaras – tai prietaisas, kuris naudojamas remti riešą po traumos, norint užkirsti kelią tolesnei žalai. Dauguma riešo traumų reikalauja visiškos imobilizacijos, todėl siekiant užtikrinti visišką atsigavimą yra būtina dėvėti įtvarą. Kadangi Jūsų kūnas natūraliai prakaituoja, o riešo atkūrimas trunka nuo keleto savaičių iki kelių mėnesių, riešo įtvaras gali pasidaryti purvinas ir smirdėti. Norint jį išvalyti, geriausias būdas yra tai padaryti rankomis.
Štai instrukcijos, kaip tai geriausiai padaryti, nepažeidžiant prietaiso:
1) Laikykitės specialių gamintojo nurodymų, jeigu tokie yra. Įprastai šiuose nurodymuose bus pateikta informacija apie tinkamą skalbimo temperatūrą, kurie cheminiai plovikliai yra saugūs naudoti ir t.t.
2) Norint plauti riešo įtvarą (spauskite čia) , Jums reikės trijų dalykų: skalbimo miltelių, acto ir švarių skudurėlių. Skalbimo miltelius galite pakeisti muilu ar net indų plovikliu.
3) Įdėkite 2 puodelius šilto vandens, ½ arbatinio šaukštelio skalbimo miltelių bei valgomąjį šaukštą acto. Milteliai pašalins riebalus, kuriuos gamina liaukos ant odos. Actas turi antibakterinių savybių. Supilkite ingredientus į dubenį ir išmaišykite.
4) Pašalinkite metalus, kurie yra riešo įtvare. Tai padės išvengti žalos. Taip pat apsaugos nuo rudžių.
5) Riešo įtvaras turi būti panardintas į tirpalą. Trinkite naudodami skudurėlį, tačiau venkite didelės jėgos – tai gali pažeisti audinį. Atkreipkite dėmesį į paslėptas vietas, ypač pirštų srityje.
6) Kruopščiai išskalaukite. Skalbimo priemonių liekanos gali dirginti odą, todėl prieš džiaudamas įsitikinkite, kad riešo įtvaras yra gerai išskalautas.
7) Išspauskite vandens perteklių. Venkite gręžimo, nes tai gali sudraskyti audinį arba susilpninti jį.
8) Leiskite prietaisui išdžiūti. Padėkite tamsioje ir sausoje vietoje. Nedžiovinkite saulėje, kadangi veikiamas karščio riešo įtvaras gali susitraukti. Metalus įdėkite atgal.
Taigi, skalbdami savo riešo įtvarą vadovaukitės šia instrukcija ir daiktas Jums tarnaus labai ilgai.
Scroll to Top