Ką turite žinoti apie tobulą plaukų priežiūrą?

Kiekviena iš mūsų svajoja apie gražius ir blizgančius plaukus. Sveiki ir prižiūrėti plaukai laikomi vienu iš moteriškumo atributų, tačiau jų priežiūra kartais gali kelti tikrų iššūkių. Galvojate, ką darote ne taip, kad plaukai jūsų nedžiugina? Galbūt viską darote taip, tačiau nepakankamai. Šis straipsnis apie tai, kaip teisingai prižiūrėti savo plaukus.

Reguliari plaukų priežiūra yra raktas į sėkmę!

Kasdien rūpinamės savo išvaizda – pasirenkame tinkamas kosmetikos ir veido priežiūros priemones arba nusprendžiame, kuo šiandien vilkėsime, ar kokios spalvos nagų laku lakuosime nagus. Rūpinimasis savimi toli gražu nėra tuštybės apraiška – juk tai daroma dėl mūsų pasitikėjimo savimi ir bendros savijautos. Kiekviena jaučiasi geriausiai, kai yra sveika, prisižiūrinti ir laiminga. Štai kodėl turėtume atkreipti dėmesį į tai, ką valgome ir kaip elgiamės su savo kūnu ir protu.

Grožis nėra laikina savybė – kad išliktų ilgus metus, juo reikia rūpintis kasdien. Štai kodėl tinkama ir sisteminga priežiūra yra raktas į jūsų grožio išsaugojimą ilgus metus! Bet ar esate tikros, kad visi jūsų įpročiai yra teisingi? Jei ne, būtinai skaitykite toliau! Mes jums patarsime, kaip prižiūrėti plaukus, kad jie būtų sveiki ir gražūs.

Kaip prižiūrėti plaukus? Išmokite pagrindinių taisyklių

Kaip prižiūrėti plaukus, kad jie būtų sveiki, žvilgantys ir tankūs? Gerai atrodanti šukuosena dažnai laikoma vienu svarbiausių atributų – ne tik moterų, bet ir vyrų pasaulyje. Blizgantys, stiprūs plaukai gali būti tikra puošmena jūsų bendrame įvaizdyje! Tačiau kasdien rūpintis savo plaukais gali būti tikras iššūkis – priežiūra turėtų būti atitinkanti jūsų plaukų tipą ir būklę, finansines galimybes ir net metų laiką. Atminkite, kad vasarą puikiai pasiteisinusios procedūros gali neduoti tokių gerų rezultatų žiemą.

Turėtumėte žinoti tokias elementarias taisykles kaip nešukuoti šlapių plaukų, nelaikyti šlapių plaukų ilgai susuktų į rankšluostį, nes drėgmė kenkia, vasarą plaukams naudoti apsaugančias priemones nuo UV, prieš tiesinant, garbanojant ar džiovinant naudoti priemones, apsaugančias nuo plaukų deginimo, na ir, žinoma, trinkti šampūnu plaukus du kartus, o ne vieną. Taip pat svarbu, kokį plaukų šampūną naudojate. Šampūną plaukams galite išsirinkti čia: https://membershop.lt/c/moterims/kosmetika/plauku-sampunai

Kaip prižiūrėti plaukus? 

Ką daryti, kad tavo plaukai atrodytų taip, lyg iš kirpyklos išeitumėte kasdien? Pagrindinė plaukų priežiūros paslaptis yra reguliarumas. Jei nepamiršite reguliariai naudoti tokių priemonių kaip plaukų kondicionierius ar kaukė ir kartas nuo karto nukirpsite išsišakojusius plaukų galiukus, tikrai turėsite mažiau plaukų problemų. Daugelis žmonių tikisi, kad jau po pirmos rimtesnės plaukų procedūros jie pamatys įspūdingų rezultatų. Nors rinkoje yra daug kosmetikos priemonių, galinčių greitai pagerinti plaukų būklę, tačiau norint, kad poveikis išliktų, procedūras reikėtų kartoti reguliariai.

Tačiau stenkitės būti saikingos. Per daug skirtingų procedūrų vienu metu gali padaryti plaukams daugiau žalos nei naudos. Jei nuspręsite naudoti skystą kondicionierių, nenaudokite kaukės. Jei po plovimo planuojate plaukus tepti kauke, prieš tai nenaudokite kondicionieriaus. Atidžiai rinkitės formavimo priemones. Šie produktai, naudojami per daug, gali sudirginti gležną galvos odą ir ilgainiui pažeisti plauko struktūrą.

Net jei auginate plaukus, nepraleiskite vizito pas kirpėją. Kad jūsų plaukai būtų geros būklės, svarbu reguliariai kirpti galiukus – bent kartą keturis mėnesius. Apsilankymas salone taip pat puiki proga pagilinti savo žinias apie naujas priežiūros priemones ir procedūras plaukams. Todėl nepamirškite pasiteirauti savo kirpėjos, kaip prižiūrėti plaukų galiukus ir kokiomis priemonėmis išlaikyti tobulą šukuoseną.

Scroll to Top