Gražūs ir sveiki dantys

Burnos higienos eiga – kaip atliekama ši procedūra?

Šiais laikais labai daug kalbama apie gražią šypseną. Akcentuojama, kad graži šypsena – tik sveika šypsena, tad būtina reguliariai rūpintis savo dantimis, kad jie atrodytų puikiai. Burnos higiena – viena svarbiausių procedūrų, kuri atliekama Juozas.Dental klinikoje.

Visi puikiai žino, kad burnos higiena turi būti atliekama reguliariai. Tik tokiu atveju žmogus galės ramiai jaustis dėl savo burnos ertmės, juolab, dantys ne tik atrodys puikiai, tačiau ir bus sveiki. Jeigu puikiai žinote, kad dantų akmenų valymas turi būti atliekamas reguliariai, tačiau labai baiminatės – supažindinsime jus su viso proceso eiga. Galbūt tai padės suprasti, kad dantų apnašų valymas yra labai paprastas ir tikrai nereikia to baimintis.

Profesionali burnos higiena daroma tik klinikoje, tad jeigu matote internete įvairius daiktus, kurie pristatomi kaip galimi dantų apnašų valymo priemonės – venkite tokių pasiūlymų. Tikėtina, kad taip dar labiau susigadinsite dantis! Taigi, apsilankykite pas specialistą, kuris įvertins Jūsų dantų būklę. Dažniausiai vertinimas trunka iki minutės ir daugeliu atveju jau tą patį kartą pradedama burnos higiena.

Jeigu reikalingas dantų akmenų valymas – tokiu atveju gali tekti užsukti dar kartą. Jeigu apnašų mažai – puikiai užtenka ir vieno apsilankymo. Dantų apnašų valymas atliekamas naudojant specialią įrangą, kuri be jokio diskomforto ir labai efektyviai pašalina ant dantų likusias apnašas, taip pat, papildomai naudojant gremžtiklius šalinami akmenys.

Kadangi dantų akmenų valymas daug kam primena paprasčiausiai akmenukų nuvalymą aštriomis priemonėmis – kai kurie tai bando patys padaryti namuose. Norime įspėti, kad taip galite sugadinti emalį ir tokiu atveju dantys nuolatos ges. Jokiu būdu valymas neturi būti būti atliekamas namuose savamoksliškai!

Nuvalius dantis jie yra papildomai nupoliruojami, tad atrodo kur kas baltesni. Daugelis tikina, kad po procedūros jaučiamas labai malonus švelnumo bei gaivos pojūtis.

Procedūros kaina nėra didelė. Burnos higiena atliekama Kaune.

Viskas labai paprasta, greita ir patogu, o reguliariai atliekama profesionali burnos higiena užkirs kelią bet kokių ligų susidarymui!

Scroll to Top