dušo privalumai sveikai gyvensenai

Dušo privalumai sveikai gyvensenai: kontrastinis dušas

Šiais laikais dėmesys savo kūnui yra aktyvus kaip niekada. Žmonės nori būti gražūs ir sveiki, ypač daug dėmesio skiria įvairioms atsipalaidavimo priemonėms, kadangi sutinka, jog daugelis ligų kyla iš didelio streso. O ir atsipalaidavimui šiuo metu pasirenkamos vis paprastesnės priemonės, kadangi dažnas atranda malonumus ten, kur, atrodo, net nevertėtų jų ieškoti.

Viena iš galimybių – kontrastinis dušas. Jis naudingas ir fizinei, ir psichologinei Jūsų jausenai, tad šiame tekste – niuansai, kurie paskatins Jus išbandyti kontrastinio dušo galimybes.

  • Kontrastinis dušas gali padėti užsiauginti ilgesnius plaukus. Skamba kaip fantastika? Tam tikra prasme taip yra, tačiau ši fantastika yra reali. Paprasčiausiai kontrastinis dušas aktyvina kraujotaką, o tai skatina ir intensyvesnį plaukų augimą. Masažuoti galvos odą rekomenduojama kiekvieną kartą, kai tik maudotės. Nereikia net labai intensyvios funkcijos – net ir minimalus masažas atneša naudą.
  • Kontrastinis dušas yra labai puikus būdas kovoti su celiulitu, kuris labai dažnai pavadinamas šiuolaikinio žmogaus rykšte. Tai aktualu ne tik apvalesnių formų moterims, kadangi ir labai lieknos skundžiasi, kad odos nelygumai atsiradę niekaip neišnyksta. Su kontrastiniu dušu judinsite poodinį riebalinį sluoksnį, o tuo pačiu mažinsite ir celiulitą.
  • Dar vienas puikus kontrastinio dušo panaudojimo būdas – siekis turėti gražią odą. Veikia aktyvindamas kraujotaką ir tuo pačiu masažuodamas odą. Tai labai paprastas būdas kovoje su amžiumi.
  • Šis dušas – puikus pasirinkimas nėščioms moterims, kurios nori po nėštumo kuo greičiau susigrąžinti lygią bei gražią odą. Masažuokite ne tik kojas ir rankas, tačiau silpno masažo pagalba masažuokite ir pilvuką. Tokiu atveju po gimdymo oda kur kas greičiau atsistatys į prieš tai buvusią vietą, atrodys puikiai, neliks išsitampiusi.

Dušo privalumai sveikai gyvensenai įrodyti jau seniai. Svarbiausia įvertinti galimybes ir rinktis ne paprastą, tačiau kontrastinį dušą, kuris padeda atsipalaiduoti bei pagerinti savo savijautą. Smulkmena, tačiau kartais tik tiek ir reikia, kad įprasta diena būtų kur kas malonesnė.

Scroll to Top