MASAŽINIAI KRĖSLAI

Nugaros skausmasKiekvienas mūsų dažniausiai baisiai pavargstame po ilgos darbo dienos. Skauda nugarą, jaučiamės mieguisti, maudžia kojas. Savo gyvenimo palengvinimui ieškome įvairių būdų kaip tokias problemas išspręsti arba bent jau jas palengvinti, kad tokios problemos nepereitų į rimtus sveikatos sutikimus. Dažnai griebiamės liaudies patarimų ar medicinos, tačiau ji nebūna tokia veiksminga, kokios mes tikimės. Arba kartais sau leidžiame pasilepinti, ir nueiti pas masažo specialistus, tačiau šis malonumas yra nepigus ir vienkartinis, juk kiekvieną dieną neprivaikščiosi į masažo saloną, tai yra paprasčiausiai nepatogu. Tačiau ar kada teko pagalvoti apie masažinį krėslą savo namuose, kurį galėsite naudoti tik grįžus į namus.

Masažas, tai yra vienas seniausių ir vis dar plačiai naudojamų atsipalaidavimo arba gydymo būdų. Na, o masažiniai krėslai yra tam plačiai naudojami, kaip patogus ir palyginti nebrangus būdas reguliuoti žmogaus sveikatos sistemą. Tačiau daugumai žmonių iškyla klausimas, ar masažiniai krėslai išties naudingi žmogaus sveikatai?

Jeigu mėgstate masažus, masažiniai krėslai jums padės atpalaiduoti įsitempusius raumenis- nugaros, sėdmenų, blauzdų. Jeigu visa darbo diena dirbate sėdimąjį darbą prie kompiuterio, masažinis krėslas jums padės atpalaiduoti įsitempusius pečių linijos raumenis. Taip pat jeigu esate visai aktyvūs ir lankote sporto klubą, tačiau retkarčiais persistengiate darydami pratimus prie įvairių treniruoklių, tokie krėslai jums taip pat padės atpalaiduoti maudžiančius, pavargusius raumenis. Be abejonės kasdienis masažas mažina įtampą, bei padeda gerinti medžiagų apykaitą ir organizmui greičiau pasisavinti naudingąsias medžiagas.

Taip pat masažiniai krėslai dažnai būna kompaktiški ir lengvai transportuojami. Žinoma kokio modelio jūs norite, nes jų yra įvairių. Nuo kambaryje pasistatomo didelio krėslo iki lengvai naudojamo atlošo, kurį drąsiai galite neštis su savimi, kur tik norite.

Nederėtų atmesti ir galimybės, kad tokiu krėstu galima masažuoti ir pėdas. Tai padės sumažinti skausmą ar patinimą.

Vis dėlto persistengti nereikėtų, nes masažo kėdė nėra profesionalus masažo prietaisas, jis nežino kokiu stiprumu jus masažuoti ir ar tai jums nepakenks, viską reikia reguliuoti patiems ir griežtai laikytis instrukcijų.

Taigi, masažinį krėslą tikrai rekomenduoja ne vienas specialistas kaip prietaisą sveikatos būklei pagerinti. Jį galima naudoti kas diena, tačiau esant rimtiems sveikatos sutrikimams vertėtų kreiptis pas specialistus, kurie jums padės suvoksi esama situaciją.

Scroll to Top