Geras urologas

Lytinės sveikatos sutrikimų gydymas urologo kabinete

Sveiki lytiniai santykiai yra svarbi gyvenimo dalis kiekvienam žmogui, todėl norint, kad gyvenimas būtų kokybiškas, būtina pasirūpinti savo lytine sveikata. Deja, tačiau lytinės sveikatos sutrikimas – dažna problema ne tik vyrų, bet ir moterų tarpe. Dažniausiai šis sutrikimas kamuoja vyresnio amžiaus žmones, tačiau tai nereiškia, kad to išvengia ir jauni. Lytinės sveikatos sutrikimą gali lemti daug veiksnių, kurie turi įtakos tolimesniam žmogaus gyvenimui, todėl norint gyventi pilnavertį gyvenimą, būtina kreiptis į specialistą ir spręsti iškilusią problemą.

Urologas – lytinės sveikatos sutrikimų gydytojas

Urologas – vyrų ir moterų lytinės sveikatos sutrikimų gydytojas, taip pat specialistas, gydantis inkstų, šlapimo takų, šlapimo pūslės ligas. Reikia pridurti, kad urologas konsultuoja ir gydo prostatos ligas, erekcijos sutrikimus ir kitus lytinės sveikatos sutrikimus. Urologai, norintys ištirti kas nutiko pacientui, atlieka išsamius tyrimus, prieš tai, žinoma, jį apžiūrėję. Jeigu žmogui pasireiškia skausmai pūslės srityje, dažniausiai atliekami prastotos patologiniai tyrimai, taip pat gydytojai atlieka šlapimo ir echoskopinius tyrimus, biopsijas, kai nori nustatyti kokios problemos kamuoja pacientą.

Pagrindinė moterų, besikreipiančių į urologus problema yra šlapimo pūslės uždegimas, šlapimo trakto infekcija ar šlapimo trakto uždegimas. Dažniausiai vyrai kreipiasi į urologus kai turi problemų su prostata, erekcija ar kitais lytiniais sveikatos sutrikimais.

Geras urologas – mitas?

XXI amžiuje dažnas žmogus skundžiasi specialistų nekompetencija. Su nekompetentingais gydytojais tikrai įmanoma susidurti, tačiau tai tikrai nereiškia, kad tokių yra kiekvienoje ligoninėje. Ar geras urologas tėra mitas? Į šį klausimą galima atsakyti vienareikšmiškai – tikrai ne. Gerų specialistų yra ne tik užsienio šalyse, bet ir Lietuvoje, tereikia atrasti tokį, kuris patinka labiausiai, taip pat apie kurį atsiliepimai yra teigiami. Norint neapsirikti, reikia rinktis gerą urologą pagal tam tikrus požymius:

  • Pagal specialisto kompetenciją;
  • Darbo patirtį;
  • Teigiamus atsiliepimus apie gydytojo išspręstas problemas;
  • Pagal etiškumą ir estetiškumą;
  • Ir kita.

Geras urologas yra specialistas, dirbantis dėl žmonių, mielai konsultuojantis ir sprendžiantis atsiradusias problemas. Prieš renkantis specialistą, galima paieškoti atsiliepimų internete arba paklausinėti draugų ar pažįstų, paprašyti, kad šie rekomenduotų šios srities gydytoją.

Vyrų gydytojas homosanus.lt padės kiekvienam stipriosios lyties atstovui, kenčiančiam nuo lytinės sistemos sutrikimų.

Scroll to Top