prostatos masažuoklis padeda nuo prostatos ligų

Prostatos masažuoklis — ne tik malonumui, bet ir ligų prevencijai

Sunku pasakyti kas labiau rūpinasi vyrų lytine sveikata: jie patys ar jų moterys. Net moterims skirtuose žurnaluose ir internetiniuose tinklapiuose kalbama apie vyrų lytinę sveikatą, vaisingumą ir prostatos grėsmes. Natūralu, kad moterys yra labiau linkusios rūpintis sveikata nei stipriosios lyties atstovai. Tačiau kiekvienas vyras turėtų palikti už nugaros baimes, gėdas ir stereotipus, kurie gali trukdyti palaikyti gerą lytinę ir bendrąją sveikatą. Taigi, kas ta prostata, kur ji randama, ką ji veikia mūsų biologiniuose procesuose, su kokiomis prostatos ligomis susiduria vyrai, kaip joms užkirsti kelią, kas tas prostatos masažuoklis ir kaip jis gali pasitarnauti, netrukus visa tai išsiaiškinsime.

Prostata — apie 20 gramų sverianti priešinė liauka, kuri savo dydžiu panaši į kaštoną. Vyriškoji priedinė liauka apsupa šlapimkanalį prie pat šlapimo pūslės ir suauga su šlapimkanalio sienele. Štai kelios pagrindinės funkcijos, su kuriomis susipažinę suprasite, kuo rizikuojate nesirūpindami savo lytine sveikata.

  1. Prostatos funkcija nr. 1 — palaikyti spermatogenezę. Šią funkciją prostata atlieka kartu su hipofize (posmegenine liauka). Kodėl svarbu palaikyti spermatogenezę? Spermatogenezė tai procesas, kurio dėka vystosi spermatozoidai (vyriškosios lytinės ląstelės).
  2. Prostatos funkcija nr. 2 — padėti formuotis lytiniam potraukiui.
  3. Prostatos funkcija nr. 3 — dalyvauti formuojantis orgazmui.
  4. Prostatos funkcija nr. 3 — skatinti ejakuliaciją ir spermijų judrumą.

Kokie prostatos pavojai tyko vyrų?

  • Hiperplazija — prostatos padidėjimas, dar vadinamas gerybiniu prostatos išvešėjimu, kuris sukelia šlapinimosi sutrikimus.
  • Prostatitas — prostatos uždegimas, juo serga tik vyrai, ir ši liga nesirenka vyrų pagal amžių, ja susirgti gali tiek jaunas, tiek ir senas. Prostatitas gali būti ūmus arba lėtinis.
  • Prostatos vėžys — jo diagnozavimas vyksta atsakingai, nes prostatos padidėjimas nebūtinai praneša apie vėžį, prostatos padidėjimas — simptomas, kuris lygiai taip pat gali pranešti apie prostatos uždegimą (prostatitą arba hiperplaziją).
prostatos masažuoklis padeda nuo prostatos ligų
Prostatos masažuoklis ir jo padėtis naudojimo metu.

Prostatos masažuoklis — tai toks prietaisas, kuris gali būti naudojamas kaip prevencinė priemonė aukščiau išvardintoms ligoms arba kaip sekso žaisliukas, kuris suteikia vyrams daugiau malonumo tiek vieniems patiems, tiek ir žaidimuose su partnere. Kaip profilaktinė priemonė nuo vyrų ligų, prostatos masažuoklis ne tik padės užkirsti kelią sveikatos sutrikimams ir nemaloniems jų simptomams, bet, taip pat, miegamojo reikaluose, stimuliuodamas prostatą, suteiks daugiau malonumo nei įprastai.

Pratimai padedantys kaip prostatos masazas
Štai keli prevenciniai pratimai vyrams, kurie turi panašų poveikį kaip ir prostatos masažuoklis.
Scroll to Top