Riebalų nusiurbimas

Riebalų nusiurbimas (liposakcija) – tobulos kūno linijos

Ne paslaptis, kad daugelis žmonių nori būti lieknais ir gražiais. Gražūs esame visi, tačiau, ar liekni taip pat? Tiek moterys, tiek ir vyrai turi įdėti nemažai pastangų, kad taptų sportiškais ir atrodytų gerai.
Tie, kurie tingi daug ir alinančiai sportuoti bei sveikai maitintis, turi išeitį. Vienas, labiausiai populiarėjančių būdų nusikratyti riebalų – riebalų nusiurbimas. Riebalų nusiurbimas užima iš ties aukštą vietą kūno kontūrų formavime. Tai pavojinga, tačiau veiksminga ir greita procedūra, norintiems pakoreguoti savo kūną.
Liposakcija yra skirta tiems žmonėms, kurie nori padailinti kūno linijas ir jokiu būdu ne tiems, kurie nori atsikratyti svorio. Dažniausiai riebalų nusiurbimas yra atliekamas toms kūno vietoms, kur yra nereikalingos riebalų sankaupos: liemens srityje, taip sėdmenų, šlaunų, smakro ir žastų vietose. Turintiems antsvorio, procedūros nepatartina atlikti vien dėl to, nes to gražiai atlikti tiesiog nepavyktų.Riebalų nusiurbimas
Tobulėjant šiuolaikinėms technologijoms, dabar riebalų nusiurbimas yra paprasta procedūra, po kurios pasijaučia tik maudulys, kartais iš viso nejaučiamas joks skausmas. Jeigu operacija yra nedidelė, po jos galima jau kitą dieną grįžti namo. Tačiau, žinoma, sportuoti patariama tik po kurio laiko, maždaug 4 – 6 savaičių. Liposakcijos rezultatai matyti jau po savaitės laiko.
Ar po riebalų nusiurbimo reikės šalinti odą, gali nustatyti tik specialistas. Tačiau, dėl pažangių technologijų, kartais to daryti visai nereikia, nes operacija yra atliekama taip gražiai, kad oda greitai ir gražiai susitraukia.
Pašalinti riebalai jokiu būdu neturi būti išmetami. Tai yra natūralus užpildas, naudojamas, pavyzdžiui, atjauninimo procedūroms. Riebalais yra modeliuojamas kūnas, jie persodinami ten, kur trūksta, pavyzdžiui, į krūtis, veidą, sėdmenis. Pastebėta tendencija, kad riebalų nusiurbimo ir persodinimo operacijomis vis labiau susidomi ne tik moteriškos, bet ir vyriškos lyties atstovai.
Operacija yra brangi, tačiau veiksminga. Dažniausiai pašalinti riebalai neatauga, nebent yra pasiekiamas riebalų antsvoris – 20-30 kg. Todėl operacija dar ne viskas. Kai gydytojai leidžia, reikia pradėti sportuoti, laikytis griežtai subalansuotos mitybos tam, kad riebalai neataugtų ir operacija bei sumokėti pinigai nenueitų veltui.

Scroll to Top