kuno mases indeksas

Ar KMI nuo šiol bus skaičiuojamas kitaip?

Inovacijų medžiotojai ir mėgėjai pasipuikuoti radę kažką naujo, gali nieko nelaukti ir čiupę savo išmaniuosius, kuo skubiau spausti „Dalintis“ mygtuką, nes į eterį žengia absoliučiai inovatyvi ir dar niekur nematyta kūno masės indekso skaičiuoklė „Kilo killa”. Kūno masės indeksas, pažiūrėjus iš pirmo žvilgsnio yra apskaičiuojamas gana paprastai – tai ūgio ir svorio santykis. Tačiau programėlė „Kilo killa” skelbiasi padėsianti ne tik apskaičiuoti kūno masės indeksą, bet ir nukreipti žmogų į tą sporto šaką, kuri jam bus pati efektyviausia būtent šiuo metu, nelyginant ar masės reikia priaugti, ar numesti.

Išmanioji kūno masės indekso skaičiuoklė atstos asmeninį trenerį ir pati išrinks ne tik sporto šaką, kuria turėtumėte užsiimti, bet ir suplanuos pratimus, treniruotės intensyvumą ir visa kita, siekiant pasiekti pačių optimaliausių rezultatų ir pasigirti idealiu kūno masės indeksu.

Programėlė „Kilo killa” pasiūlys ne tik maistą, kurį turėtumėte rinktis prieš ar po treniruotės, bet ir išrinks vietas, kur galėsite gauti konkrečių, jums reikalingų maisto produktų ir papildų.

Kūno masės indeksas bus skaičiuojamas ne tik pagal ūgį ir svorį, bet ir tikrinant jūsų paskutinių dviejų valandų širdies ritmą, kraujo spaudimą, tad išvengsite pervargimo galimybės ir galėsite sportuoti optimaliai. Treniruotės metu, pasiekus kritinę ribą programėlė ims stabdyti savo vartotoją specialiais garso signalais.

Tai išties inovatyvi programėlė, kurios pagalba kūno masės indeksas yra apskaičiuojamas idealiai.

Scroll to Top