pensininkų laisvalaikis vaistinėse

Pensininkų laisvalaikis – vaistinėse?

Nuolaidų antradieniai, senjorų ketvirtadieniai – žiniasklaidoje gausu apie save ir savo ypatingas akcijas primenančių įmonių. Ne išimtis šiuo klausimu ir vaistinės. Tik pagrindinė auditorija čia šiek tiek kitokia – lojaliausiais klientais tampa pensininkai.
Kartą per mėnesį (jeigu didelis reikalas – gal net ir dažniau) jie nuvyksta pas šeimos gydytoją, kuris pripildo receptų knygutę naujais ingredientais – vitaminai širdžiai stiprinti, vaistai nuo nemigos, nuo skrandžio skausmo, o ir regėjimui visai ko nors reikėtų… Tampa aišku, kur iškeliaus didžioji dalis mėnesinių pajamų.

Pensininkų laisvalaikis – vaistinėse?
Su tokiomis liūdnomis mintimis besėdint prie televizoriaus ir žiūrint vakarinį serialą, staiga pasirodo visų problemų sprendėja – reklama. Rytoj, netoliese esančioje vaistinėje, nuo vienos iki kitos valandos – didžiausios nuolaidos, pagrindinės akcijos teikiamos būtent senjorams – ar galima tikėtis ko nors geriau?

Pensininkų laisvalaikis – vaistinėse?
Sekančiai dienai galima ruoštis kaip didžiausiai šventei. O gal greičiau kaip dideliam žygiui vardan mažesnių kainų – patogi avalynė, ne per daug drabužių – kas čia žino, kiek valandų reikės laukti pigesnių vaistų. Čia ne gydytojo kabinetas, čia nebus kur atsisėsti ir palaukti, reikės nemažai ištvermės, tad ir pusryčių reikia sotesnių.
Jeigu vaistinė – ne prekybos centre, gali tekti palaukti net už durų – tokiu atveju priklausomai nuo metų laiko, reikėtų pasirūpinti ir tinkamu garderobu.

Pensininkų laisvalaikis – vaistinėse?
Kol stovėsi eilėje, gali prireikti pasimatuoti ir kraujo spaudimą – tokiems netikėtiems atvejams vaistinė taip pat yra pasiruošusi. Gal po tokios sunkios kovos reikės papildomų vaistų, tačiau vaistinė ir šiuo klausimu yra pasiruošusi.
Įveikus šį žygį ir sutaupius krūvas pinigų, galima keliauti namo ir vėl šiltai įsitaisius stebėti būsimas akcijas vaistinėse – būtų labai negerai kažką svarbaus praleisti…

Scroll to Top