kapiliaru salinimas

Ką vertėtų žinoti prieš kapiliarų šalinimą?

Sutrūkinėję ir išsiplėtę kapiliarai. Tai odos būsena, kuri yra labai neestetiška ir kurios norima atsikratyti kuo greičiau. Tačiau kapiliarų šalinimas lazeriu yra labai atsakingas veiksmas, kadangi netinkamas gydymo pasirinkimas ateityje gali turėti skaudžių pasekmių.

Prieš imdamasi kokių veiksmų, pasitarkite su dermatologu apie galimus kapiliarų šalinimo lazeriu tipus. Gydymas lazeriu naudoja koncentruotą spindulio energiją ir šilumos kapiliarus po oda. Intensyvios impulsinės šviesos (IIL) terapija yra panaši, tačiau nukreipta į platesnę erdvę. Dermatologas dirbs su Jumis, įvertins situaciją ir nuspręs, kuris būdas yra efektyviausias.

Po vizito pas dermatologą privalėsite paruošti savo odą gydymui. Negalėsite kurį laiką degintis. Lazeriai nukreipti į kapiliarus ir rudos spalvos pigmentines dėmes, tad jeigu Jūsų oda bus tamsios spalvos, lazeris negalės atpažinti vietų, kurias reikia gydyti. Taip pat atlikite visus kitus nurodymus, kuriuos duos dermatologas.

Atkreipkite dėmesį į galimą šalutinį poveikį. Tiek lazerių, tiek šviesos terapijos gydymas gali sukelti nedidelį odos paraudimą ir patinimą kelias dienas po gydymo. Dėl to kapiliarių šalinimas turėtų būti atliktas keletą savaičių prieš Jums svarbų įvykį, kad kūnas turėtų laiko grįžti į įprastą būklę.

Dėl tos pačios priežasties geriau kurį laiką vengti saulės. Atidžiai vykdykite vėlesnės priežiūros instrukcijas, kurias duos dermatologas.

Kapiliarių šalinimas nėra amžinas ir niekas neduoda garantijos, kad jie vėl nesutrūkinės. Lazeris tik panaikina pasekmes, o ne priežastis. Naudokite specialius kremus, stiprinančius kraujagyslių sieneles, venkite temperatūrų svyravimų bei alkoholio.

Scroll to Top