La femme fatale, arba kam reikalingas lūpų putlinimas

Nuo pačių seniausių laikų moterų grožis buvo liaupsinamas, o viena labiausiai vyrus žavinčių moters kūno dalių buvo lūpos. Taip buvo prieš šimtus metų, taip yra ir dabar. Nors per laiką grožio kanonai ir kito, tačiau gražios, išraiškingos moters lūpos niekada nelikdavo nepastebėtos. Deja, ne visos dailiosios lyties atstovės būna patenkintos savo lūpomis, bet šiandien (dėkokime naujosioms technologijos ir sparčiai pažengusiai medicinai) net ir pačios siauriausios ir smulkiausios lūpos gali virsti viena gražiausių ir vyrus labiausiai traukiančių moters veido dalių. Pasiryžusioms šį savo trūkumą paversti tikru privalumu dabar daktarai siūlo išeitį skambiu pavadinimu — lūpų putlinimas.

 

Pasaulyje jau kuris laikas plačiai žinoma bei naudojama ši medicinos procedūra greitai spėjo pasklisti ir Lietuvoje. Vis daugiau garsių lietuvaičių giriasi pavykusia lūpų putlinimo operacija ir rodo puikų pavyzdį kitoms moterims, trokštančioms sulaukti pačių gražiausių pagyrų jų lūpoms bei, žinoma, joms pačioms.

 

Labai gaila, tačiau paprasti liaudies medicinoje naudojami tepalai ir tradicinės procedūros neleidžia padidinti lūpų apimties, tad reikia kreiptis į medicinos specialistus. Šie, savo ruožtu, pasirūpins, jog neilgą laiko tarpą trunkanti procedūra visoms pacientėms praeitų lengvai, ne itin skausmingai ir, savaime suprantama, dovanotų taip trokštamas putlesnes lūpas.

 

Lūpų putlinimas dabar yra atliekamas šiuolaikiškų ir inovatyvių technologijų. Pasitelkus specialius medicininius metodus, šios estetinės veido procedūros metu naudojami tam tikri užpildai ne tik leidžia moterims turėti vizualiai didesnes lūpas, tačiau ir sustabdo mažų raukšlelių aplink lūpas susidarymą. Natūralu, jog senstant moters oda praranda pradinį standumą ir lygumą, todėl lūpų putlinimas yra vienas iš variantų, kaip galima nekaltai pameluoti apie savo amžių ir veide atspindėti amžiną jaunystę.

 

Įvairios medicinos įstaigos ir plastinės chirurgijos centrai šiandien moterims gali pasiūlyti pasikelti lūpų kampučius, koreguoti lūpų linijas, apimtis bei formas. Lūpų putlinimas dažniausiai yra atliekamas dviem būdais: implantų pagalba, arba naudojant specialias injekcijas, dar kitaip vadinamas „fileriais“.

 

Lūpas koreguojant pirmuoju būdu, į pacientės lūpas yra įdedami silikoniniai, itin minkšti implantai. Daktaras švelniai įpjauna moters lūpas iš vidinės pusės ir įdeda pageidaujamo storio bei formos lūpų implantus. Visa procedūra beveik visada užtrunka vos pusvalandį.

 

Antruoju — specialių injekcijų — būdu, lūpų putlinimas suteikia moterims ilgalaikį rezultatą. Šios korekcijos metu yra naudojama hialurono rūgštis. Procedūra yra neskausminga, nes gydytojas visuomet suteikia nejautrą tai veido zonai. Šio lūpų putlinimo būdu rezultatas pastebimas labai greitai.

 

Taigi, liaudyje plačiai žinomas posakis „Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą“ šiandien taip pat puikiai galioja kalbant ir apie lūpų putlinimą. Tokios procedūros metu patyrę specialistai net ir pačių siauriausių ir niekuo neišsiskiriančių lūpų savininkių lūpas gali paversti pačiu gražiausiu, proporcingiausiu bei seksualiausiu moters turtu.

Scroll to Top