Veido valymo procedūros, kad oda spindėtų

Ar kada nors po sporto nenusiplovėte prakaito nuo veido, o galbūt po pašėlusio vakarėlio kritote tiesiai į lovą ir nenusivalėte makiažo? Dėl tokių veiksmų įvairūs nešvarumai, toksinai ir šlakai, kurių muilu ar prausikliu nenuplausite, ima kauptis ant veido ir užkemša poras. Šių nešvarumų dažniausiai  nematome, tačiau jie veido srityje pasireiškia kitaip, pavyzdžiui, spuogais, bėrimais, inkštirais ir kitomis odos problemomis.  Norite šių problemų išvengti ir džiaugtis spindinčia, gražia ir lygia oda? Tuomet į savo grožio procedūrų sąrašą turėtumėte įtraukti veido valymą. Veido valymas, tai higieninė procedūra, atliekama profilaktiškai bent kartą per mėnesį. Šios procedūros metu iš odos pašalinamos kenksmingos medžiagos, pavyzdžiui, toksinai ir šlakai, todėl oda atgauna spindesį bei puikią išvaizdą.

veido valymas (2)

 

Kosmetologai teigia, jog veido valymas yra rekomenduojama procedūra bet kuriam suaugusiam asmeniui, nes per greitas gyvenimo būdas, netinkama mityba, miego trūkumas, įvairūs hormonų svyravimai ir kiti veiksniai trukdo odai pačiai normaliai funkcionuoti, tad veido valymas tampa puikia priemone, padedančia odai susitvarkyti su nešvarumais. Veido valymas atliekamas įvairiais būdais, gali būti:

  • paviršinis;
  • giluminis;

Paviršinis veido valymas prasideda nuo kasdienių veido priežiūros procedūrų, kurių metu naudojami tonikai, pieneliai ar kitų rūšių prausikliai. Kokiu veido valiklius rinktis, Jums patars Jūsų kosmetologas, kuris atsižvelgs į odos tipą ir jos susirgimus.  
Giluminis odos valymas yra nekasdienė procedūra. Giluminis veido valymas gali būti atliekama įvairiai. Oda gali būt šveičiama, gali būti valoma šiltais kompresais, kurių metų atsiveria poros ir išvalomi inkštirai, taip  pat giluminis veido valymas gali būti atliekamas ultragarsu.

valymas

 

Jau minėjome, kad giluminis veido valymas yra nekasdienė procedūra. Kaip dažnai ją atlikti priklauso nuo odos būklės. Kai kuriais atvejais veido valymo procedūrų gali prireikti dažniau. Pavyzdžiui, jei Jūsų oda mišri arba riebi, ją reikėtų valyti kiek dažniau nei kito tipo odą. Jei oda labai užteršta veido valymą atlikite kartą per mėnesį. Sausos odos savininkės taip pat neturėtų aplenkti kosmetologo kabineto, nes sausa oda yra itin jautri ir jos poras labai sunku atverti.

Taigi, neaplenkite kosmetologo kabineto, juk džiaugtis švaria ir spindinčia oda taip malonu! Veido valymas Kaune, Vilniuje ir kituose Lietuvos miestuose.

Scroll to Top