Kepenų valymas

Kepenys – gyvybiškai svarbus vidaus organas, kuris gamina ir išskiria tulžį, kaupia geležį bei A, PP, K, D ir B grupės vitaminus, detoksikuoja organizmą, dalyvauja medžiagų apykaitos procesuose, metabolizuoja hormonus, sintetina alfa ir beta globulinus, albuminus, protrombiną, fibrinogeną, hepariną ir vitaminą A, dalyvauja cukraus kiekio kraujyje reguliavime, atlieka apsauginę ir barjerinę funkciją, kontroliuoja cholesterolio kiekį kraujyje bei reguliuoja kraujo kiekį. Dėl visų šių funkcijų turime rūpintis kepenų sveikata. Ypač dėmesį turėtų atkreipti tie, kurie naudoja daug vaistų ar juolab – steroidų.
Kepenų valymą puikiai atlieka maisto papildas „Liver Shield“. Dėl sudėtyje esančių polieno fosfolipidų bei kitų ingridientų, šis papildas ne tik apsaugo nuo toksinų, bet ir sumažina kepenų enzimų kiekį.
Maisto papildai kepenims „Liver Shield“ veikia greitai, be to – suteikia energijos ir šalina toksinus.
Kepenų valymas profesionaliais maisto papildais gali pagerinti savijautą ir apsaugoti nuo galimų ligų ateityje.
Sveikata – brangiausias turtas. Kiekvienas save mylintis žmogus turėtų ja rūpintis. Kepenų sveikata ypač aktuali sportininkams (pavyzdžiui – kultūristams), kurie dažnai vartoja įvairius maisto papildus ar steroidus, kurie daro žalą kepenims.
Kepenų valymas glaudžiai susijęs su sveikata, tad kepenimis verta pasirūpinti anksčiau nei užklumpa skausmai ar ligos. Maisto papildo „Liver Shield“ vartojimas – pirmasis žingsnis sveikų kepenų, tuo pačiu ir geros savijautos, link.

Scroll to Top